torsdag 20. oktober 2011

RR-treff

Endelig har vi vært på RR-treff igjen. Ikke bare det, men endelig fikk vi en bra anledning til å slippe Ziva sammen med sin storesøster (samme far) Troja!  Troja er en hund jeg alltid har likt, helt siden jeg traff henne for første gang som valp, for 7 år siden. 

Khali og Karo var også med, to jyplinger på henholdsvis 19 og 12 måneder.  Ziva syntes det var kjempeartig - kanskje særlig når hun skjønte at hun kunne få dem to også til å hyle :)  Av samme grunn som Sali stadig hyler - hun klyper.  Troja kunne styre sin begeistring for innpåslitne unghanner, men hun og Ziva gikk kjempefint sammen.  Ikke bare det, men Ziva viste henne mer respekt enn jeg i grunnen har sett henne vise noen annen hund - inkludert sin mor - og det helt uten å bli snakka til!

Vi møttes på Løddesøl, gikk bare få hundre meter med hundene i bånd, før vi kom ut på store jorder hvor vi kunne la dem løpe - og løpe - og løpe.  og som de løp!

Siden vi endelig hadde fått de to søstrene på samme sted til samme tid, og jeg fak\tisk hadde huska å få med kameraet, så måtte vi jo ta litt bilder:


Vakre søstre


Hvem skulle tro det var seks års aldersforskjell?



Kutt ut den blitzen da!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar